Wereldwijd staat Trustwave bekend om haar toonaangevende bescherming tegen ransomware, BEC (Business Email Compromise), phishing, malware en zero-day aanvallen. Daardoor is er over een tijdspanne van 20 jaar nog geen enkel noemenswaardig klanten incident geweest. Dit dankzij de uitgebreide malware & spam detectie van o.a. hun email security oplossing: MailMarshal.

Naast e-mail security staat Trustwave ook bekend om hun Web Security oplossingen, Managed security services(MSS), consulting, professionele diensten en database beveiliging. Daarnaast beschikken ze over een bekroond SpiderLabs team die onderzoek en inlichtingen biedt over bedreigingen, die in Trustwave-diensten en -producten worden geïntegreerd om de veerkracht van cyberspace in het tijdperk van geavanceerde bedreigingen te versterken.

 

Waarom kiezen voor Trustwave?

  • Trustwave detecteert bedreigingen die andere web en e-mail Security oplossingen niet zien, waardoor we snel kunnen reageren en onze klanten beschermen tegen cyberaanvallen. Zij maken gebruik van hun team van beveiligingsconsultants, threat hunters en onderzoekers van wereldklasse en hun toonaangevende platform voor beveiligingsactiviteiten om meedogenloos bedreigingen te identificeren en te isoleren met de juiste telemetrie op het juiste moment voor de juiste reactie.
  • Nuvias adviseert u graag in het kiezen van de juiste Trustwave oplossing
TrustWave in Healthcare

Wilt u meer weten over de toepassingen van TrustWave binnen Healthcare, download dan de interessante Case Study