Sinds 1 oktober heeft Nuvias het contract met TP-Link Business Networking voor de Belgische en Luxemburgse markt.

TP-Link, opgericht in 1996, is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur en accessoires voor elk aspect van het dagelijks leven. Het bedrijf is opeenvolgend erkend als nummer 1 aanbieder van Wifi-apparatuur door Analysebureau IDC*. TP-Link levert aan meer dan 170 landen en bedient miljarden mensen wereldwijd.

Dankzij bewezen stabiliteit, prestaties en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft TP-Link een compleet productportfolio voor zowel het consumer als business networking marktsegment. Met onder andere de toevoeging van het Cloud SDN (Software Defined Networking) platform van Omada, beschikken zij over een sterk gecentraliseerde cloud management oplossing binnen de Intelligent Networking portfolio bij Nuvias.

Waarom kiezen voor
TP-Link?

  • TP-Link biedt allerlei zakelijke producten voor elke situatie, waaronder access points voor binnen en buiten, switches, routers, controllers, draadloze breedband en meer. Dit allemaal als één van de weinige networking vendoren met een in-house productie, waardoor een hoge standaard kan gewaarborgd worden aan een zeer concurrentiële prijs.
  • Voor Value-added Resellers (VAR’s) en System Integrators (SI’s) die op zoek zijn naar toegang tot nog betere deals en ondersteuning op maat, heeft TP-Link het TP-Link Partner Program ontworpen om de business te helpen groeien.
  • Uitstekende Pre- en After-Sales Services, want TP-Link levert niet alleen producten van uitstekende kwaliteit, maar ook een complete service voor volledige klanttevredenheid.
  • Omada Software Defined Networking (SDN) platform integreert netwerkapparatuur, waaronder access points, switches en gateways, en biedt 100% gecentraliseerd cloud management om een zeer schaalbaar netwerk te creëren – alles gecontroleerd vanuit een enkele interface. Nuvias adviseert u graag in het kiezen van de juiste netwerk oplossing van TP-Link
TP-Link | Omada

Ontdek via dit e-book
de Omada SDN oplossingen
in detail