Over Data-opslag kunnen wij u veel vertellen.

Tintri is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het opslaan van data dat en niet praat over IOPS of dollars-per-gigabyte.
Wij hebben de manier waarop men werkt fundamenteel veranderd door opslag te gebruiken om ontwikkelingscycli te versnellen, beheer te vereenvoudigen en basis van voorspellingen proactief uw opslag aanpast.
Hoe zijn wij anders?
Organisaties zijn op zoek naar gebruiksvriendelijke, robuuste en zeer schaalbare oplossingen voor databeheer. Deze oplossingen moeten eenvoudig te implementeren en te beheren zijn, sneller inzicht verschaffen en de waarde van hun complexe, gedistribueerde gegevens maximaliseren.
Tintri Intelligent Infrastructure voldoet consequent aan en overtreft de behoeften van de veeleisende workloads die tegenwoordig in vrijwel elk datacenter te vinden zijn.

Waarom kiezen voor Tintri?

  • Samenwerking met ons betekent dat wij uw vaardigheden en specialisaties binnen uw organisatie optimaal helpen ontwikkelen. Tintri Intelligent Infrastructure biedt klanten een eenvoudig en geautomatiseerd beheerplatform, geeft nauwkeurige inzichten en verhoogt de performance zodat ze middelen kunnen inzetten voor projecten die er echt toe doen. Ons commitment aan u is om samen te werken aan wederzijds succes.

    Het Nuvias Team helpt u graag op weg om deze succesvolle samenwerking in gang te zetten.