Bescherm uw klanten tegen DDoS aanvallen.

NETSCOUT is de wereldwijde leider in DDoS-vermindering en Advanced Threat Hunting-oplossingen, met intelligentie op basis van de analyse van ongeveer 40% van het wereldwijde internetverkeer. Het bedrijf biedt een combinatie van fysieke, virtuele en cloud-technologieën, voor zowel ISP- als zakelijke klanten, zodat alle klanten kunnen rekenen op de beveiliging die Arbor biedt.

Waarom kiezen voor Netscout Arbor?

  • Kortingen variëren per product en partner niveau. Een ‘Cost+ & Rebate’ model, is iets wat wij graag willen implementeren voor alle partners die Arbor Networks strategisch adopteren binnen hun portfolio, gebaseerd op een business & marketing plan dat wordt overeengekomen en uitgevoerd.
  • DDoS aanvallen zorgen voor veel downtime bij bedrijven. Bedrijf kritische systemen worden lamgelegd met soms ernstige gevolgen. U bewijst uw toegevoegde waarde naar uw klanten door heb te adviseren hoe ze de effecten van een DDoS aanval kunnen minimalieren. Advies nodig? Nuvias staat voor u klaar.
Netscout in Education

 

Hoe voorkom je DDoS aanvallen

met Netscout

Met de huidige infrastructuur was deze scholen stichting niet in staat om DDoS-aanvallen af ​​te weren tijdens de eerste 3 tot 4 dagen leren op afstand tijdens de Covid-pandemie.