Kaspersky biedt diepgaande informatie over bedreigingen, beveiligingsexpertise, oplossingen en diensten om bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en consumenten over de hele wereld te beschermen.

Met ruim 24 jaar ervaring in de Cyber-security industrie en 400 miljoen klanten wereldwijd, is Kaspersky marktleider in dit segment.

Waarom kiezen voor Kaspersky?

  • Kaspersky Lab vervult al meer dan 19 jaar een rol in de beveiligingsbranche en is een erkende leider in het leveren van OEM- en aangepaste anti-virusoplossingen
  • Affiliate Partnershap: Verdien geld met het promoten van Kaspersky producten op uw website. We hebben goede commissies, veel promotiemateriaal en een uitstekende support.
  • MSP Partnerschap. Kies Kaspersky om uw bedrijf te laten groeien met waardevolle IT-beveiligingsproducten en uitzonderlijke service, zodat u de concurrentie voorblijft op een overvolle MSP-markt.
  • xSP/ISP Partners: Of u nu een internetprovider (ISP), provider van mobiele communicatie, bank, verzekeringsmaatschappij, financiële dienstverlener  bent, Value Added Services van Kaspersky helpen u uw inkomsten te verhogen en aan de vraag van de klant naar betere beveiliging te voldoen.

Met de Kaspersky oplossingen loopt uw vooraan als het gaat om toonaangevende Cyber-Security oplossingen. Nuvias adviseert u graag.

Kaspersky in Healthcare

De Kaspersky Lab oplossing monitoort automatisch de algehele gezondheid van ons netwerk.
Hierdoor zijn onze systemen effectief beveiligd.

Een praktijkvoorbeeld van Kaspersky Lab binnen het Academisch Ziekenhuis Sint-Jan