Fortinet biedt geavanceerde netwerk- en informatiebeveiliging, evenals beveiligde toegangsoplossingen voor apparaten die informatie delen en samenwerken om een gezamenlijk systeem te vormen.

Hun unieke beveiligingsstructuur combineert Security Processors, een intuïtief besturingssysteem en informatie over bedreigingen om u te voorzien van gegarandeerde bescherming. Daarnaast leveren deze producten uitzonderlijke prestaties en een beter overzicht en controle, terwijl het beheer wordt vereenvoudigd.

Waarom kiezen voor Fortinet?

Het Fortinet Partner programma kent 3 basisconcepten:

  • Engagement – U kiest welke expertise u wilt ontwikkelen en van welke voordelen u gebruik wilt maken. U bepaalt zelf hoe succesvol u wordt met de oplossingen van Fortinet.
  • Partnermodel – u kunt ervoor kiezen om met ons in zee te gaan volgens een van onze drie partnermodellen: Integrator, MSSP, of Cloud. Elk model heeft voordelen die u zullen helpen om dat segment van uw bedrijf te laten groeien.
  • Specialisaties – Engage 2.0 stelt u in staat om succesvol te zijn met het ontwikkelen van expertise met betrekking tot de oplossingen die essentieel zijn in de snelle, digitaal gestuurde beveiligingsomgeving van vandaag. Select-partners en hoger komen in aanmerking voor specialisaties in SD-WAN, Adaptive Cloud Security, Datacenter, LAN Edge en SD-Branch, Zero Trust Access, Operationele technologie en Security Operations.
Fortinet & Educatie

Fortinet helpt Wageningen Universiteit.

Lees de Case Studie over FortiGate implementatie binnen deze universiteit.