Maak kennis met onze partners binnen de Intelligent Networking

Download onze Intelligent Networking Technology brochure

Oog voor innovatieve technologieën

Help uw klanten bij de overstap naar intelligente Netwerken
Het netwerk verandert door de digitale transformatie sneller dan ooit. De opkomst van
het hybride werken vereisen robuuste en flexibele netwerken voor bedrijven teneinde de
concurrent voor te blijven. Het netwerk kent geen grenzen, het verbindt gebruikers,
applicaties, diensten, gegevens, klanten, IoT-apparaten en cloudomgevingen, waardoor organisaties voor een nieuwe aanpak moeten kiezen.

 

Toonaangevende technologieën binnen Intelligent Networking

Software-defined Networking

Een op software gebaseerd netwerk is volledig dynamisch, werkt samen met de cloud en wordt beheerd door een centrale besturing die de regels bepaalt voor individuele netwerktoepassingen, waardoor de enorme personeelskosten voor systeembeheer sterk gereduceerd worden.
Wij beseffen dat SDN voor elke  gebruiker iets anders kan betekenen, dus ons portfolio van SDN-oplossingen is klaar om in bestaande netwerken te worden geïntegreerd of om op nieuwe locaties te worden ingezet.  Door de nauwe integratie met de cloud weten we ook dat niet iedereen gelukkig zal zijn met publieke cloudoplossingen. Daarom hebben we opties voor private clouds die dezelfde kenmerken en functionaliteit bieden.

Software-defined WAN

SD-WAN transformeert gedistribueerde netwerken naar een nieuwe dimensie

Software-defined wide area network (SD-WAN) breidt de mogelijkheden van Software-defined Networking (SDN) uit naar de randen van het netwerk, zodat bijkantoren en datacenters zelfs over grote geografische afstanden, kunnen worden verbonden. Het is een transformerende benadering van het ontwerpen en implementeren van gedistribueerde netwerken.

Edge-connectiviteit is nu mogelijk zonder dure MPLS-circuits welke worden vervangen door het openbare internet en gecontroleerd worden door gecentraliseerde systemen.

Intelligente Netwerken

Het netwerk verandert door de digitale transformatie sneller dan ooit. De opkomst van het hybride werken vereisen robuuste en flexibele netwerken voor bedrijven teneinde concurrerend te blijven. Het netwerk kent geen grenzen, het verbindt gebruikers, applicaties, diensten, gegevens, klanten, IoT-apparaten en clouds, waardoor organisaties voor een nieuwe aanpak moeten kiezen.
Next generation netwerken zijn gebaseerd op een flexibele, schaalbare infrastructuur. Ze dienen sterk geautomatiseerd te zijn, eenvoudig te beheren en geoptimaliseerd te zijn voor de beste prestaties. Om uw klanten te laten overstappen naar een nieuwe infrastructuur, moeten zij het nieuwe technologielandschap  begrijpen en afstappen van bestaande technologieën ten gunste van hybride netwerken met een mix van off- en on-premise-infrastructuur

Onze partners in intelligente netwerk oplossingen